Casa de vanzare in Iasi, 130 mp utili cu utilitati si 550 mp TEREN

Preţ: 60000.00 Euro €
Privat
Privat

Nu există informații suplimentare pentru acest utilizator.

Sună vânzătorul.

Stabiliți detaliile pentru cumpărare.

0751 478
Salvează ca favorit

Contactează editorul

Trimite mesaj
Locație: Iasi, Iasi

Descriere

CASA DE VANZARE LA PRET DE APARTAMENT
Detalii
Zona linistita ideala pentru familii .... este o zona in plina dezvoltare cu vecini tineri si instariti
Caracteristici
Nr. camere:4 Suprafaţă utilă:130 mp Suprafaţă construită
(Amprentă la sol):80 mp Suprafaţă desfăşurată:550 mp Nr. bucătării:1 Nr. băi:2 Nr. balcoane:2 Nr. terase:1 Suprafaţă terase:18 mp Suprafaţă teren:550 mp Nr. fronturi:2 Front stradal: 35 m, Învelitoare acoperiş:Tabla An construcţie:2017 Structură rezistenţă:caramida Regim înălţime:P+1E Nr. locuri parcare:1 SpecificaţiiUtilităţi
Utilitati generale: Curent, Apa, Canalizare, Fosa septica,
Vicii
nu are
Vecinătăţi
Tatarasi, Centru 4-5 MIN
Alte detalii
CASA DE VANZARE DIRECT PROPRIETAR , Se vinde la ROSU cu utilitati trase . Ideal pozitionata la strada principala, asfaltata zona linistita . Imobilul propus spre vanzare este o constructie noua din caramida rezistenta Brikstone* cu placa de beton intre nivele si , cu un regim de inaltime P+E si fundatie din beton ,avand o suprafata totala de 170 mp si utila de 130 mp, proiectata si compartimentata foarte avantajos : la parter avem: baie spatioasa cu geam mare ,,hol ,fereastra din sticla ce ofera o lumina naturala , scara interioara din beton ofera spatiu de depozitare, bucatarie spatioasa dotata cu geam si usa cu iesire pe terasa de 18 mp ,cu un acces spre camera tehnica aici puteti ansambla centrala si masina de spalat ; living open space , ferestre si usi din termopan - tripan cu 3 foi de sticla pentru protectie solara SOLAR 4S, termica LOW-e si izolare fonica superioara ; doua terase, trotuar si o curte open space suprafata terenului este imprejmuit din gard cu baza de beton . Etajul este desfasurat astfel : 3 dormitoare, hol, o baie mare pentru camerele de la etaj ,un dresing in camera matrimoniala si doua balcoane din beton . Acoperis Bilka*calitate superioara in 2 ape cu lucarna si sitem de surgere a apei ; Ca utilitati avem: , ,instalatie sanitara ,instalatie electrica cu panouri pe fiecare etaj ,sapa mecanizate , fosa septica betonata acoperita ;Ca teren avem o suprafata totala de 550 mp din care 420 mp pot fi folositi pentru curte si gradina ; casa este imprejmuita de un gard cu baza din beton . Strada asfaltata si drum acces.
Produse de calitate superioara folosite la constructie
Casa se preda la rosu cu utilitati , aveti posibilitatea sa mai faceti modificari dupa cum doriti ; Pretul de 60 .000 EURO . Aveti atasat planul compartimentari partier + etaj mentionez ca la etaj se afla doar o singura baie iar in camera matrimoniala este dresing !

Casa se afla in cartierul Dancu la strada asfaltata,pentru mai multe informatii si vizite va rugam sa ne contactati
Alte detalii preţ
Posibilitate primul proprietar .
Disponibilitate proprietate
Imediata
Februarie 13, 2018
# 2401
394

Anunţuri asemănătoare

Oaspete
Abonează-te
X

Abonează-te!

Abonează-te să primeşti noutăţile direct pe adresa ta de email.

Căutare