Casa/Vila in Copou-Breazu proprietar

Preţ: 89000.00 Euro €
Mihaela Diaconu
Mihaela Diaconu

Nu există informații suplimentare pentru acest utilizator.

Sună vânzătorul.

Stabiliți detaliile pentru cumpărare.

0734 337
Salvează ca favorit

Contactează editorul

Trimite mesaj
Locație: Iasi, Iasi

Descriere

Proprietar , vand casa cu 120 mp utili , amplasata pe 498 mp de teren plus , separat , 100 mp cota indiviza din drumul de acces. Casa are deschidere la 2 drumuri. Situata in Breazu la 350 de metri de la strada principala acces pe drum pietruit care apartine primariei. Este zona cea mai apropiata de Iasi (casa se afla la 1,4 km de Castel ) cu 4 cai de acces spre Iasi , inconjurata de 2 paduri , avand cel mai ozonat aer din Iasi. Este racordata la utilitatile zonei : gaz metan , curent , apa-apavital ,internet/cablu rds si canalizare proprie.

Proiect unic de arhitectura (nu exista o casa identica cu aceasta) , executata cu cele mai bune materiale si atentie sporita in fazele de constructie. Sub atenta supraveghere a Dirigintelui de santier , casa se vinde impreuna cu cartea constructiei.

Beton folosit C16/20 si C20/25 doar de la Heidelberg (se folosesc 299 de kg de ciment/metru cub de beton) , caramida brikston si fier de 16 cu certificat de conformitate. Gheare antiseism si armarea in placa de la etaj s-a facut cu bare individuale (nu plasa de buzau).

Tavan izolat cu spuma (termic si fonic) , acoperita cu mediteran plus de la caretta . Ferestre Zupfinestre de cea mai inalta calitate.

Toate acestea se pot demonstra cu certificate de conformitate si facturi de achizitie. La interior , casa se poate personaliza in functie de dorinta viitorului proprietar.

Casa inteligenta - incalzire in pardoseala controlabila pe fiecare etaj in parte din telefon , luminile interior , luminile ambientale si de exterior precum si camerele de luat vederi se pot controla deasemeni din telefon , de la distanta .

Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie . Va rog , nu deranjati inutil!
Septembrie 23, 2019
# 2520
192

Anunţuri asemănătoare

Oaspete
Abonează-te
X

Abonează-te!

Abonează-te să primeşti noutăţile direct pe adresa ta de email.

Căutare