Centru de formare profesională GVM Profesional Marmația

Preţ: Verifica cu vanzatorul
GVM Profesional Marmația
GVM Profesional Marmația

Nu există informații suplimentare pentru acest utilizator.

Sună vânzătorul.

Stabiliți detaliile pentru cumpărare.

0262 315
Salvează ca favorit

Contactează editorul

Trimite mesaj
Locație: Sighetu Marmatiei, Maramures, Romania

Descriere

Având în vedere evoluţia pieţei muncii şi schimbările suferite în ultima perioadă în cadrul economiei de piaţă, în care cererea şi oferta de muncă se definesc în condiţii salariale, ocuparea integrală nu se poate realiza şi de aceea am simţit nevoia de a venii în sprijinul comunităţii din zona istorică a Maramureşului, deoarece doar formarea continua poate duce la stabilitate şi progres a societăţii.
Paleta programelor active destinate pieţei muncii din zona istorică cât şi din celelalte zone ale Maramureşului pe care SC GVM Profesional Marmația SRL le are în vedere include:

1. Dezvoltarea aptitudinilor legate de ocuparea forţei de muncă;
2. Mobilizarea ofertei de muncă;
3. Promovarea spiritului de căutare activă;

Prima categorie, mobilizarea ofertei de muncă, cuprinde programe care urmăresc îmbunătăţirea şanselor de angajare a persoanelor care ridică probleme dificile de plasare şi care, în absenţa unor asemenea măsuri, ar rămâne, probabil, inactive.

În această categorie se includ pregătirea profesională a şomerilor adulţi şi a persoanelor ameninţate de pierderea locului de muncă, măsuri speciale pentru

Tinerii şomeri şi reabilitatea celor incapabili de muncă. (organizare de cursuri de formare profesională, consiliere şi consultanţă în afacere pentru începerea unei activităţi pe cont propriu).

Cea de-a doua categorie, dezvoltarea aptitudinilor de muncă, intră, cu precădere, în responsabilitatea patronilor şi a sistemului naţional de educaţie şi de pregătire a forţei de muncă.

În zonele în care oportunităţile de pregătire a forţei de muncă sunt considerate insuficiente, politica pieţei forţei de muncă poate juca un rol complementar.

Cel de-al treilea obiectiv, promovarea spiritului de căutare activă, urmăreşte să sprijine procesele prin care cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă sunt puşi în legătură cu potenţialii angajatori (prin consiliere, mediere, prezentarea la interviu servicii de intermediere şi de plasare a forţei de muncă), reprezintă coloana vertebrală pentru atingerea acestor obiective fiind relevante pentru toţi angajaţii şi toţi angajatorii.
Aprilie 28, 2020
Iunie 26, 2020
# 2571
172

Anunţuri asemănătoare

Oaspete
Abonează-te
X

Abonează-te!

Abonează-te să primeşti noutăţile direct pe adresa ta de email.

Căutare